Foodroute Baronie in campagne Nationale Parken

Van Gogh NP i.o. neemt deel aan de campagne waarmee de Nationale Parken dit jaar aansluiten bij themajaar Ode aan het landschap. Dankzij een meertalige online presentatie en publicaties in een aantal consumentenmedia, maken meer mensen, ook buiten Brabant, zo kennis met ons gezamenlijke initiatief. De campagne loopt het hele jaar.

Een van de nieuwe routes die nationaal onder de aandacht wordt gebracht is de foodroute A Taste of Van Gogh. Deze is in samenwerking met Landstad De Baronie tot stand gekomen.

A Taste of Van Gogh

A Taste of Van Gogh is een fietsroute die je meeneemt door de landelijke omgeving waar Vincent zo door werd geïnspireerd. De 70 kilometer lange route start in Etten-Leur, de plek waar Vincent in 1881 tijdelijk werkte en woonde bij zijn ouders. Stap op de fiets en ontdek de plekken in de streek die aan hem herinneren of belangrijk waren in zijn leven. Extra leuk: onderweg kom je meer te weten over de lokale eetcultuur en fiets je langs allerlei adressen voor de aan te raden streekproducten.

Aandacht voor de route op beleefdenationaleparken.nl

Lees hier meer over A Taste of Van Gogh + de fietsroute op VisitBrabant.