LandStad De Baronie werkt samen met een aantal onderwijsinstellingen in de Baronie op verschillende niveau’s en aan diverse projecten. Heeft uw onderwijsinstelling interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met de alliantiemakelaar.

NHTV

NHTV Breda is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met vier locaties in Breda. Interactie met het werkveld is altijd de kracht van NHTV geweest. Lectoren, onderzoekers en docenten werken vaak parttime in de branche en zijn daardoor goed op de hoogte van de dagelijkse praktijk en de ontwikkelingen in Recreatie & Toerisme.

Avans Ondernemerscentrum 

Avans Ondernemerscentrum AOC) is het loket voor bedrijven en instellingen. De intermediair tussen Avans Hogeschool en organisaties. Profit, non-profit en overheid. Midden- en kleinbedrijf en zelfstandig ondernemers. Ook als u wilt starten als ondernemer kunt u met uw vragen bij het AOC terecht.

Rooipannen

De Rooipannen Breda Scholengemeenschap De Rooi Pannen staat voor kwalitatief, hoogstaand onderwijs. Onze vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda bieden VMBO- en MBO-opleidingen aan in de sectoren handel, horeca, toerisme/recreatie, vormgeving en marketing/evenementen.
Innovatienetwerk ROC West-Brabant

Het Innovatienetwerk ontsluit de kennis die aanwezig is binnen het onderwijs en brengt nieuwe ideeën en ontwikkelingen samen zodat zij elkaar versterken. Zij willen daar bedrijven en instellingen bij betrekken.