Jaarlijks wordt een Netwerkborrel en een Netwerkdag georganiseerd waarbij alle partijen binnen de regio LandStad De Baronie samenkomen. Vertegenwoordigers van overheden, onderwijs, maatschappelijke organisaties, verenigingen, koepelorganisaties en ondernemers: iedereen die de regio een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan een vitalere stad-land relatie is welkom.

De naam zegt het al; het netwerken staat die dag voorop. Tijdens de dag worden ontwikkelingen besproken en projecten toegelicht. Organisatie en deelnemers inspireren elkaar, dragen kennis over en toetsen ideeën. Resultaten worden bekeken, projectlocaties bezocht en natuurlijk is er tijd voor netwerken. Tijdens de netwerkdag worden startsubsidies uitgereikt aan kansrijke projecten zie Fonds Kleine Projecten.

De eerstvolgende Netwerkborrel van LandStad De Baronie is op 13 juni 2019 van 15.30 uur tot 18.00 uur bij Het Pannekoeckershuys in Den Hout. Indien u geabonneerd bent op onze Nieuwsbrief, ontvangt u hiervoor een uitnodiging.
De Netwerkdag is in oktober.