Netwerkbijeenkomst voor leisure ondernemers | GEANNULEERD

De netwerkbijeenkomsten van VisitBrabant voor leisure ondernemers (verblijfsaccommodaties, horeca, attracties, musea en events) zijn vanwege het coronavirus geannuleerd.

Later wordt bekendgemaakt of er nieuwe datums komen.


Archiefbericht: Heb je Das Leisure Ondernemers Festival van VisitBrabant in november 2019 gemist? Of was je erbij maar zijn nog niet al je vragen over de Duitse gast beantwoord? Meld je dan nu aan voor één van de vier regionale afterparty’s in maart 2020.

Tijdens het regionale event krijg je in een informele setting antwoord op al je vragen over het bereiken en gastvrij ontvangen van Duitse gasten. Met de praktische tips en tools die je ontvangt start je optimaal voorbereid aan het aankomende toeristische seizoen. Geef je vraag vooraf aan ons door en wij schakelen ons netwerk in zodat we je vraag tijdens de sessie zeker kunnen beantwoorden. Uiteraard is er tijdens Das Afterparty ruim gelegenheid om te netwerken met Brabantse collega-ondernemers.

Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot. Verzeker je daarom tijdig van een plek en meld je aan.

Voor wie?
Das Afterparty is bedoeld voor Brabantse leisure-aanbieders (verblijfsaccommodaties, horeca, attracties, musea en events). Was je erbij tijdens Das Leisure Ondernemers Festival in november en wil je een collega kennis laten maken met de Duitse gast? Stuur deze informatie dan gerust door.

Kijk hier voor meer informatie, de voorlopige deelnemerslijst en wijze van aanmelden!