Nieuwe Baroniekrant op komst

Op pad in De Baronie van Breda! We staan te popelen. Samen bereiden we ons voor op het moment dat de deuren van onze streek, de Baronie van Breda, weer verder open gaan. Om te laten zien dat we niet kunnen wachten, geeft streeknetwerk LandStad De Baronie in samenwerking met de VVV’s en toeristische informatiepunten in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Hertog, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen, Zundert en twee regionale uitgeverijen in week 27 een toeristisch-recreatieve streekkrant uit. Dit in navolging van de succesvolle krant die in de zomer van 2020 verscheen.

Hoewel digitale informatie steeds belangrijker wordt, merken wij dat inwoners en bezoekers van onze mooie en veelzijdige regio ook nog steeds grote behoefte hebben aan informatie op papier.

De krant ‘Op pad in de Baronie van Breda’ is een uitgave boordevol informatie over de ‘Magie van De Baronie’. Wat kun je er zien, beleven en doen? Wat zijn onze mooiste bezienswaardigheden, onze pareltjes? Waar bruist het en waar kun je in alle rust genieten? De krant wordt gratis huis aan huis verspreid in heel De Baronie. Daarnaast zal de krant ook op diverse distributiepunten verkrijgbaar zijn, waaronder toeristische informatiepunten, vakantieparken en campings. De totale oplage bedraagt 184.500 exemplaren!

Wij hebben Uitgeverij De Bode in Zundert en Uitgeverij Em. de Jong in Baarle-Nassau de opdracht gegeven om voor deze krant de advertentie acquisitie, vormgeving, druk en verspreiding te verzorgen.
Wij hopen uiteraard van harte dat je dit, door het plaatsen van een advertentie, mede mogelijk wilt maken. Samen zetten we De Baronie op de kaart!

Uiteraard is het goed om een logo met contactgegevens te plaatsen, maar effectiever is vaak een wervende tekst (met leuke foto), ervaringen van klanten/gasten, een korting op vertoon van de advertentie of een kortingsbon. Het zou prachtig zijn dat het een krant wordt die inwoners en bezoekers van De Baronie actief gebruiken, zodat zowel jij als ondernemer, als regio De Baronie hier profijt van hebben.

Wil je meer informatie of alvast ruimte reserveren?
Dan kun je contact opnemen met Uitgeverij De Bode op 076-5998111 advertentie@uitgeverijdebode.nl of met Uitgeverij Em. de Jong op 013-5075534 uitgeverij@emdejong.nl.

Bekijk hier de tarievenkaart van Uitgeverij em. de Jong
(Alphen-Chaam, Baarle-Hertog-Nassau, Gilze, Rijen en Oosterhout)

Bekijk hier de tarievenkaart van Uitgeverij De Bode
(Breda, Etten-Leur, Zundert en Rucphen)