Rabobank Inspiratieavond

Op 4 en 11 februari organiseert Rabobank De Zuidelijke Baronie een Inspiratieavond voor Verenigingen en Stichtingen in hun werkgebied.

De reden hiervoor is dat ze in 2020 samen met NOC*NSF, Kunstbende en LKCA verder aan de slag gaan om verenigingen en stichtingen in De Zuidelijke Baronie duurzaam te versterken. Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank bestaat uit Rabo ClubSupport, de Club en Clubheld van het Jaar Verkiezing en vanaf dit jaar ook uit workshops, masterclasses en 1-op-1 begeleiding.

Tijdens de Inspiratieavond gaat de bank in gesprek met de verenigingen en stichtingen over hun uitdagingen en ambities en willen ze hen enthousiasmeren zich in te schrijven voor masterclasses en/of een aanvraag in te dienen voor 1-op-1 begeleiding.

Om te laten zien wat Verenigingsondersteuning jouw vereniging of stichting te bieden heeft, nodigen we je graag uit voor onze Inspiratieavond op 4 februari 2020 bij gemeenschapshuis Agora in Rucphen of op 11 februari 2020 bij Cultureel Centrum De Schakel in Gilze. Daarnaast belichten we tijdens deze avond ook ‘Rabo ClubSupport’, ‘De Club van het Jaar verkiezing’ en ‘De Clubheld van het Jaar verkiezing’. In één avond ben je op de hoogte van hoe de Rabobank jouw vereniging of stichting duurzaam kan versterken.

Programma
18:45 – 19:00 Ontvangst
19:00 Start programma
Het programma bestaat uit:

  • Informatie over Rabo ClubSupport, Club van het Jaar Verkiezing, Clubheld van het Jaar verkiezing en Verenigingsondersteuning door Rabobank De Zuidelijke Baronie en NOC*NSF.
  • Rondetafelgesprek met collega-bestuurders; wat zijn de uitdagingen binnen jouw club of vereniging en hoe kan Rabobank/NOC*NSF jou hierbij helpen?
  • Inspirerend verhaal door Team NL-topsporter
    21:15 – 22:00 Borrel

Heeft u interesse? Meld uzelf dan hier aan. Let op: vol=vol, dus snel aanmelden.

Inspiratieavond 4 februari
Agora Rucphen
Rucphense Vaartkant 2b
4715 AV Rucphen

Of:

Inspiratieavond 11 februari
Cultureel Centrum De Schakel
Kerkstraat 104
5126 GD Gilze