Regio heeft de kindvriendelijkste camping van Europa!

Dat het goed toeven is in regio De Baronie, dat wisten wij wel. Voor groot en klein, jong en oud, voor iedereen valt er wat te beleven. Eigenlijk kon 2019 niet mooier beginnen, want in onze streek ligt volgens Zoover de kindvriendelijkste camping van Europa! Boerderijcamping van ’t Zandeind uit Riel ontving hiervoor de Gouden Zoover Award. Daarnaast is door Zoover tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht de boerderijcamping uitgeroepen tot allerbeste accommodatie van Noord-Brabant.
Afgelopen week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Boerderijcamping van ’t Zandeind behaalde een 9,7!
Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award, aldus Joost en Annelie Huijbregts. “Maar het meest trots zijn we nog wel op de benoeming van kindvriendelijkste camping van Europa. Dat is echt een kroon op ons werk”. “Bovendien mogen wij ons met trots de beste accommodatie van Brabant noemen, hoe gaaf is dat!”

Over boerderijcamping van ’t Zandeind
“Als de kinderen het naar hun zin hebben, kunnen ook de ouders écht vakantie houden. De kinderen kunnen zich uren vermaken op het campingterrein met trampoline springen, watergevechten houden, spelen in de zandbak, speeltuin, skelteren, voetballen of optredens oefenen voor de bonte avond. Het compleet omheinde en overzichtelijke terrein, is voor zowel de kinderen als hun ouders een veilige omgeving. Ouders die aangeven dat ze op onze camping voor het eerst een boekje kunnen lezen, omdat ze weten dat hun kinderen niet weg kunnen van het terrein. Daar genieten wij van.

We horen natuurlijk vaak positieve reacties van kinderen en hun ouders die we hier spreken, maar deze waardering door Zoover doet ons ontzettend goed. Naast de activiteiten op het campingterrein zelf, is er natuurlijk meer! Het uitstapje naar de boerderij is toch wel favoriet voor de kinderen. Knuffelen met de ezeltjes en kalfjes, de dieren voeren, je boeren diploma halen, de boerderij quiz spelen, oud Hollandse boerenspelen, in de tractor zitten en eieren rapen. Of er komt een kalfje op de camping spelen, iedereen kan er mee aan de wandel, knuffelen, selfies maken of gewoon op een afstandje naar kijken. Het beste verhaal van het kalfje op de camping, is toch wel het bezoekje in een voortent. Daar liet hij een grote boodschap achter, waar papa en mama iets minder blij mee waren. Achteraf hebben wij er de grootste lol om gehad.

Op onze camping organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals pony’s die op bezoek komen. Alle kinderen mogen dan een ritje op de pony maken. Leuk om te zien dat ze vaak veilig en vertrouwd beginnen met de kleinste pony, maar als ze de smaak eenmaal te pakken hebben, eindigen ze vaak toch op de grootste. Voor wie dat te spannend of teveel is, met alle kinderen bij elkaar, maken we graag een uitzondering. Even in alle rust mee naar de boerderij, samen met “de Boer” de koeien voeren of een ritje mee op de tractor. Zodat ze een beetje kunnen ontladen en de vakantie gezellig voort kunnen zetten. Maar ook bezoekjes aan een struisvogelboerderij, een excursie naar een melkveebedrijf of een huifkartocht worden regelmatig georganiseerd. Niets is te gek, en alles mag, niets moet.

Op onze camping zijn ook kinderen met een extra hulpvraag van harte welkom. Ook voor de kinderen voor wie het kamperen soms wat moeilijker is, proberen we er een top vakantie van te maken. Soms in combinatie met begeleiding vanuit de zorgboerderij als hier vraag naar is, of gewoon net dat beetje extra aandacht of tips en adviezen voor ouders.

Veel van onze campinggasten, zien we regelmatig terug. Door de band die we opbouwen met onze campinggasten, weten we precies hoe we voor hen een geweldige, onvergetelijke vakantie kunnen realiseren.”

Bekijk hier de mooie video van de Boerderijcamping: