Sjoerd Gabriël nieuwe Streekmanager

Sjoerd Gabriël is de nieuwe Streekmanager van netwerkorganisatie LandStad De Baronie. Sjoerd volgt Gillion Utens op. Die maakte recent de overstap naar Avans Hogeschool Breda.

Sjoerd woont samen met zijn vrouw en twee kinderen al 10 jaar in het mooie Ulvenhout.
“De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier een gezonde maaltijdservice voor particulieren, kinderdagverblijven en bedrijven opgezet en gerund. De steeds drukkere maatschappij, gecombineerd met de toenemende behoefte aan vers, lokaal en gezond eten bleek een schot in de roos. Na 8 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en het bedrijf Ovenschotel & Zo is inmiddels overgenomen door twee energieke dames. De “food” ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan als ondernemer neem ik graag mee in deze mooie nieuwe rol”, licht Sjoerd toe.

“In mijn vrije tijd zoek ik graag de buitenlucht op, wandelen met mijn gezin op de Strijbeekse heide, mountainbiken in Alphen, hardlopen langs het Markdal of gewoon gezellig een terrasje pakken in een van de mooie horecagelegenheden die de Baronie rijk is. Ik heb enorm veel zin in deze nieuw uitdaging en de mooie projecten die er zijn in de Baronie.”

Sjoerd houdt zich op dit moment vooral bezig met zaken rondom streekproducten en de samenwerking tussen de musea in de Baronie. Heeft u vragen of suggesties rondom deze thema’s, dan kunt u die uiteraard onder de aandacht brengen. Doe dat in eerste instantie bij voorkeur via e-mail: streekmanager@landstaddebaronie.nl

Wij wensen Sjoerd heel veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.