Webinar Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0.

Na het succes van de eerste twee webinars over de gevolgen van de coronacrisis voor de branche van Leisure en Toerisme, komt BUAS met een vervolg!

Webinar Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0. : Inmiddels weet iedereen in de branche wat het nieuwe perspectief is m.b.t. exit strategie van de regering. De vraag is nu: Hoe kan uw bedrijf het beste inspelen op de nieuwe werkelijkheid? In deze webinar delen Goof Lukken, MBA, Myrian Ermes, Tijs van Es, Joep Coolen en Wesley Put- van den Beemt inspirerende voorbeelden van collega’s in leisure, horeca, toerisme en de eventsector.

Bovendien laten ze u kennis maken met Design Thinking. Op deze wijze gaat u aan de slag om uw product te innoveren en klaar te maken voor de komende 1,5 meter economie!

De gratis webinar vindt plaats online op woensdag 27 mei van 10.00-12.30 uur. Indien u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen voor vrijdag 21 mei naar innovationsquare@buas.nl. U ontvangt dan het volledige programma en kunt u zich aanmelden en uw keuze doorgeven voor een round table.